• Πρόσκληση για Παιδικά Πάρτι Ταινία Προβολής

  Οι προσκλήσεις για το παιδικό πάρτι μπορούν να είναι μοναδικές αν τις φτιάξετε μόνοι σας. Για ένα πρωτότυπο πάρτι σινεμά φτιάξτε τη πρόσκληση για παιδικά πάρτι ταινία προβολής.

  Πρόσκληση για Παιδικά Πάρτι Ταινία Προβολής

  Υλικά Πρόσκλησης:

  Χαρτιά χρωματιστά κουσέ σε δυο διαφορετικούς τόνους, αφρώδες υλικό,
  κόλλα, ψαλίδι, μαρκαδόρο ανεξίτηλο, λευκό χαρτί

  Στάδια:

  Κόψε στο πιο σκούρο χαρτί έναν κύκλο και κόλλησε επάνω του έναν μικρότερο από λευκό χαρτί. Στο πιο ανοιχτόχρωμο χαρτί, φτιάξε ένα λίγο μικρότερο κύκλο. Στο αφρώδες υλικό κόψε μερικά στρογγυλοποιημένα τρίγωνα και κόλλησέ τα επάνω στον μικρότερο κύκλο, όπως βλέπεις στην εικόνα. Πιάσε τους δυο χάρτινους κύκλους με ένα διπλό καρφάκι. Γράψε στο εσωτερικό την πρόσκλησή σου και ετοιμάσου για το πάρτι!

   

  Φτιάξτε τώρα μια μοναδική και πρωτότυπη πρόσκληση για το Παιδικό Πάρτι κάνοντας personalize σε όποια πρόσκληση σας αρέσει από τις 400 που θα βρείτε στο http://www.proskliseis-kartes.gr/βάζοντας την φωτογραφία του παιδιού σας και δικά σας κείμενα.

 • Διακοσμητικά για Πιάτα- Θεματικό Πάρτι Σινεμά

  Μοναδικά διακοσμητικά για πιάτα από το θεαματικό θεματικό πάρτι σινεμά! Διακοσμήστε τα πιάτα με το φαγητό με μικρές κλακέτες που θα δώσουν μια ιδιαίτερη κινηματογραφική άποψη στα πιάτα σας.

  Διακοσμητικές Κλακέτες για τα πιάτα

  Υλικά κατασκευής:

  Χαρτόνι τύπου κανσόν σε σκούρο και λευκό χρώμα,
  Διπλόκαρφα, Ξύλινο καλαμάκι Κολλά

  Στάδια:

  Φτιάξτε μικρές κλακέτες από χαρτόνι όπως κάνατε και με την πρόσκληση. Κολλήστε στο πίσω μέρος ένα ξύλινο καλαμάκι και στολίστε τα πιάτα γρήγορα και έξυπνα.

 • Τούρτα για Παιδικό Πάρτυ, Ποπ Κορν

  Η αγωνία για την τούρτα στο παιδικό πάρτυ είναι πάντα μεγάλη. Μια Τούρτα για Παιδικό Πάρτυ, Ποπ Κορν, τρώγεται με όρεξη και εντυπωσιάζει τους φίλους και τις φίλες αφήνοντας την καλύτερη ανάμνηση για το παιδικό πάρτι σας!

  Τούρτα για Παιδικό Πάρτυ, Ποπ Κορν

  Υλικά Συνταγής:

  6 παντεσπάνι, σαντιγί, χρώματα ζαχαροπλαστικής, ποπ-κορν, σιρόπι καραμέλα.

  Για την Κρέμα: 400γρ. Κουβερτούρα, 600γρ. κρέμα γάλακτος

  Εκτέλεση Συνταγής:

  Για τη Κρέμα: Λειώνουμε την σοκολάτα, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε στη σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε να κρυώσει.

  Κόβουμε τα παντεσπάνι σε κύκλους, τον έναν μεγαλύτερο από τον άλλον. Βάζουμε σαν βάση το μικρότερο κύκλο και απλώνουμε την κρέμα μας. Όσο ανεβαίνουμε προς την μέση της τούρτας μας μεγαλώνουμε και τους κύκλους του παντεσπάνι. Από τη μέση και μετά παραμένουν ίδιοι μέχρι την κορυφή. Αφού έχουμε δώσει το επιθυμητό σχήμα απλώνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία. Μόλις παγώσει η τούρτα μας, τοποθετούμε στη κορυφή καραμελωμένα ποπ-κορν. Η Τούρτα για Παιδικό Πάρτυ, Ποπ Κορν, είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

 • Δώρο Κλακέτα για το Παιδικό Πάρτι Γενεθλίων

  Αν έχετε βαρεθεί τα έτοιμα δώρα για το παιδικό πάρτι, να μια ευκαιρία για ένα δώρο κλακέτα για το παιδικό πάρτι γενεθλίων, με διάθεση για δημιουργία και παιχνίδι.

  Δώρο Κλακέτα για το Παιδικό Πάρτι Γενεθλίων

  Υλικά Πρόσκλησης:

  Μακετόχαρτο, κόλλα, χαρτί χρωματιστό,
  μια φωτογραφία, ψαλίδι και κοπίδι,
  λεπτό πινέλο, λευκό χρώμα

  Περιγραφή:

  Κόψε με τη βοήθεια ενός ενήλικα το μακετόχαρτο σε σχήμα τραπέζιο, σαν αυτό της εικόνας. Σχεδίασε επάνω την κλακέτα και τη θήκη της φωτογραφίας, στο κέντρο του παραλληλόγραμμου. Γέμισε με το χρωματιστό χαρτί. Για να γράψεις επάνω, χρησιμοποίησε ένα λεπτό πινελάκι και λευκό χρώμα. Τέλος, βάλε μια φωτογραφία χαρούμενη και το δώρο για τον προσκεκλημένο σου είναι έτοιμο.